Cautare

726 de rezultate pentru "gertner augustin alin" (3.56 secunde)
La lansarea volumului au participat si rostit discursuri academicienii Augustin Buzura si Razvan Theodorescu, analistul politic Bogdan Teodorescu si realizatorul tv.
Augustin Zegrean (presedintele Curtii Constitutionale - fost deputat PDL): "Asumarea se poate tine. Nu este nici o procedura in derulare.
Presedintele Curtii, Augustin Zegrean, a sustinut ca "nu se bat cap in cap" deciziile CCR din 3 noiembrie si respectiv 24 noiembrie.
Noua articole au fost declarate constitutionale, conform anuntului facut de presedintele Curtii din Romania (CCR), Augustin Zegrean. Decizia a fost luata in unanimitate de catre judecatori, iar dezbaterile vor fi continuate vinerea aceasta.
La ceremonia de la Palatul Cotroceni au fost prezenti cei doi presedinti ai Camerelor Parlamentului, Roberta Anastase si Vasile Blaga, precum si presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean.
"Dupa decorarea judecatorilor CCR ‘in semn de apreciere pentru contributia deosebita‘ si avand in vedere declaratiile presedintelui CCR, Augustin Zegrean, care s-a antepronuntat in favoarea participarii lui Traian Basescu la Bruxelles, impartialitatea si corectitudinea acestei institutii, vizavi de acest subiect, ridica mari semne de intrebare", a mai sustinut secretarul CN al PSD.
Din surse DeCe News, se pare ca principala acuzatie a USL il va viza pe Augustin Zegrean, presedintele CCR, care s-a antepronuntat in privinta disputei referitoare la Bruxelles, chiar inainte ca Basescu sa ii ceara parerea.
De altfel, intrebat de ziaristi cand va fi redactata motivarea, Augustin Zegrean, presedintele CCR nu a avansat o data concreta, spunand ca redactarea necesita rimp.
• Considerati ca este in culpa presedintele CCR, Augustin Zegrean? • Ar fi in culpa de doua ori; in primul rand pentru ca s-a antepronuntat, si atunci cand un judecator se antepronunta, este clar in situatie de incompatibilitate.
• Considerati ca este in culpa presedintele CCR, Augustin Zegrean? • Ar fi in culpa de doua ori; in primul rand pentru ca s-a antepronuntat, si atunci cand un judecator se antepronunta, este clar in situatie de incompatibilitate.
Raspunsul, care trece prin statele de plata ale colaboratorilor SIE, are nevoie de oscilatia Sfantului Augustin: daca ma intrebi, nu stiu, dar daca nu ma intrebi, stiu.
Augustin Zegrean nu are nimeni nicio pretentie... Urmare a presiunilor de la Berlin, directe sau via Bruxelles, demiterea presedintelui Basescu se poate face cu 9,16 milioane de participanti la vot.
Ca din intamplare, dupa nici o ora de la defectiunea lui Rus, a reintrat in scena si actorul principal de la Curtea Constitutionala, cel "emanat" de Basescu, Augustin Zegrean.
Doi, pentru ca acel comunicat este semnat cu bara, indescrifrabil, in numele presedintelui CCR, Augustin Zegrean - care, nici el insusi daca semna, nu avea dreptul modificarii, fara intrunirea CCR.
Si daca intr-adevar Augustin Zegrean a declarat ce a declarat, trebuie sa raspunda. Macar sa stim de ce se plange.
Judecatorul Curtii Consitutionale Tudorel Toader declara ca a avut, aseara, o discutie telefonica cu presedintele CCR pentru a convoca Plenul si a lamuri situatia Tudorel Toader i-a solicitat presedintelui CCR Augustin Zegrean convocarea Plenului Curtii, pentru a lamuri toate aspectele, avand in vedere si faptul ca nu a stiut de sesizarea Comisiei de la Venetia.
Ati spus ca ati vrea sa stabiliti o intalnire cu domnul Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, daca ati avut o discutie telefonica, daca planuiti sa va intalniti cu el...
In frunte chiar cu presedintele Curtii, Augustin Zegrean, care este mai degraba activist PDL decat jurist. Iar peste aceste realitati suficiente, pentru a bloca o decizie, iata a fost turnata o cantitate consistenta de gaz pe foc.
Presedintele Curtii Constitutionale, domnul Augustin Zegrean, a gresit grav in fata poporului roman, prin plangerea sa recenta la organismele europene, in legatura cu "presiunile" ce s-ar face asupra independentei Curtii Constitutionale.
In privinta Curtii Constitutionale, dezvaluirile presei in legatura cu personaje precum Augustin Zegrean sau Aspazia Cojocaru au revoltat o tara intreaga.
google-analytics.com